Шок за Росен Плевнелиев, Деси Банова взе съдбоносно решение за живота си!

Шок за Росен Плевнелиев, Деси Банова взе съдбоносно решение за живота си!
5 (100%) 1 vote

На Деси Банова й писна да си стои само у дома и да гледа детето си от Росен Плевнелиев. Блондинката иска отново да изпита динамиката на живота.

Бившата синоптичка Деси Банова е дала зор да се връща на работното си място – Нова телевизия.

Деси Банова и Плевнелиев

Деси Банова се връща на работното си място

В момента блондинката е по майчинство, но изпитвала носталгия към професията си и имала планове в най-скоро време да поизостави задълженията си на съпруга на Росен Плевнелиев и отново да се изявява в ефир.

Банова излезе в дълга отпуска миналото лято. Тъй като не подхождаше на една половинка на президент да чете в аутокюто прогнозата за времето, Деси се изсули от отдела на синоптички и я „повишиха“ със собствена рубрика, писа „Ретро“.

В „Историите на успеха“ тя интервюираше млади, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи не в чужбина, а тук, в родината.

Последното издание на рубриката й бе в началото на юни миналата година, след което Банова се оттегли в очакване на раждането на сина си. А той проплака в първия ден на октомври.

Макар след появата на Йоан Плевнелиев майка му да се закани, че скоро няма да се върне на работа, тъй като вече приоритет е синът й, с днешна дата Банова започнала да изпитва носталгия по телевизията.

Из коридорите на медията дори с чувство за хумор подхвърлят, че Росен Плевнелиев може да е свършил парите, след като жена му драпа отново за ефир. Близки на Деси пък коментират, че зад плановете й да започне отново работа не стоят финансови мотиви. Те предполагат, че Банова просто иска да покаже, че дори и да е омъжена за милионер, не смята вечно да стои в неговата сянка, а и на негова издръжка.

Президентската съпруга планирала подновяване на работните си ангажименти чак наесен. Дотогава бебето и майка й ще се радват на лукса в хасиендата на Плевнелиев в град Уранополи на полуостров Халкидики.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар