Ива Екимова в най-тъжния ден в живота си: Още не мога да ти кажа „сбогом“!

Ива Екимова в най-тъжния ден в живота си: Още не мога да ти кажа „сбогом“!
Гласувайте за статията

Ива Екимова се потапя днес отново в голямата си мъка, защото се навършват 11 години от огромната трагедия, която сполетя нея и дъщеря й.

На 29 юни 2008 г. Дими от „Сленг“ загина след тежка катастрофа с мотор. Оттогава животът на жена му Ива Екимова просто не е същият.

Ива Екимова и Дими от Сленг

Ива Екимова никога няма да забрави Дими

Днес пиарката не пропусна да напомни за тъжната годишнина. Тя написа в социалната мрежа прочувствени слова за своя любим, който си остава любовта на живота й.

„От онзи 29-и юни, през 2008, не минава ден, в който да не те мисля, не минава нощ, в която да не те сънувам, не минава миг, в който да не искам да говоря с теб. Не минава секунда, в която да не искам да ми кажеш какво мислиш, да си свидетел на стъпките, с които дъщеря ни вече уверено върви по твоя път. Не минава болка, която да не искам да носиш заедно с мен….

Казват: в определен период от живота на човека Бог праща ангел, който да му бъде закрилник, помощник и опора. Знам, че ни пазиш, че ни закриляш и се радавш, там , някъде отгоре… Но днес ми липсваш повече от всякога в тези 11 години, откакто не си с нас…

Опитвам се да съм благодарна за краткото време, в което бяхме заедно и със сигурност ти благодаря за най-голямото щастие в нашия живот, нашата изумителена Дара. На този ден, просто ще се потопя в тъгата си… Все още не мога да ти кажа сбогом…“ – написа Ива, без редакторска намеса, във Фейсбук профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар