Разтърсваща истина за Джулиана Гани и гаджето й!

Разтърсваща истина за Джулиана Гани и гаджето й!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов опитаха да покажат благородство, но бяха разкрити от недоволни клиенти.

Вчера сутринта Мис Силикон Джулиана Гани оповести във Фейсбук, че подарява малки чистокръвни кученца, научи HotArena. Единственото условие да получите такова бе – „да ги обичате от сърце“, гласи написаното в обявата.

Джулиана Гани и Илиян Найденов

Джулиана Гани и Илиян Найденов си навлякоха гнева на хората

Към снимките бе добавена информацията, че бебетата са кръстоска между майка шпиц и баща чихуахуа. Бе оставен и телефон за поръчки, но за да не подлудяват феновете Джулиана с излишни обаждания, тя остави номер на жена на име Катерина.

След това последва вълна от коментари на потребители, които написаха „Искам“ за кученцата, но Джулиана им драсна ред, че трябва да се обадят на посочения номер.

А след като позвъниш на него, ето какво се случва…

„Имах огромно желание да взема едно от тях и да, делото наистина е благородно до момента, в който се обадите! След обаждането всичко пропада! Нищо общо с реалността – кученцата се продават за 100-150 лв.! Няма лошо дори да ги продавате, гнусното е само че градите имидж за сметка на лъжи и това автоматично прави вашето дело недостойно! Замислете се!“, оплака се потребителка.

Това най-вероятно е поредният „остроумен“ ход на Джулиана Гани и нейният любовник и личен съветник по изкарване на допълнителни пари – Илиян Найденов. От една страна искат да се правят на мили и добри пред хората и почитателите си, а от друга – зад това се крие жаждата им за пари и как гледат от всяко малко нещо да изкарат такива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар