Бомба: Мариана Векилска опасно близка с…

Бомба: Мариана Векилска опасно близка с…
Гласувайте за статията

Мариана Векилска натири бащата на сина си и оттогава вече може свободно да флиртува с други мъже, а защо не и нещо повече.

Майстор Владимир Караджов от „Бригада Нов дом“ демонстрира опасно близки отношения с бившото лице на Би Ти Ви Мариана Векилска, видя HotArena.

Мариана Векилска и Владо

Мариана Векилска и Владимир Караджов опасно близки…

Двамата бяха спипани да си говорят на уше на откриването на градински бар в столичния хотел „Маринела“. Макар Мариана да пристигна на партито в компанията на голямата си дъщеря Габриела, през цялата вечер тя не се отдели от строителя. На масата й имаше и други красиви дами, към които Караджов не прояви интерес и в продължение на няколко часа разсмиваше журналистката, писа „Ретро“.

За да скъси дистанцията, той дори си позволи да преметне ръката си зад нея, а в гръб двамата можеха да бъдат объркани за влюбени. Дали помежду им наистина прехвърчат искри, тв звездите не издават, но вероятността съвсем скоро да се превърнат в най-новата светска двойка е голяма.

И двамата не са обвързани. Това значи, че има всички предпоставки да се получи нещо повече между тях.

Мариана остави Симеон Колев преди година. Още се спекулира с причините, довели до краха помежду им, но в крайна сметка вече нищо не я спира да започне нова любовна връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар