Емануела, Камелия, Мария Илиева… Много от звездите са с огромни гафове във визитката си!

0

Много грандиозни гафове на музикалната сцена или в телевизионен ефир са творили родните ни звезди.

Естрадната прима Лили Иванова по време на концерт в НДК, изказвайки своите благодарности на композитора Тодор Филков, обърка фамилията му с Живков, което предизвика бурен смях в залата.

гафове
Снимка: HotArena.net

Попфолк певицата Анелия е първенец по гафове на сцената, отбелязва „Телеграф“. През 2018г., по време на промоцията на новия й албум, токът на обувката на певицата се заклещи в декоративна решетка на сцената и тя се строполи на земята. По време на концерт пък изкуствената коса на Анелия с дължина до дупето се свлече, но тя с отработен жест успя да укрепи сложната фризура.

Гаф след гаф на сцената твори и Камелия. Тя не е от жените, които се притесняват от голотата си. Това е и една от причините папараци да снимат гърдите и зърната й по време на музикални изяви.

Алисия също неволно или не е показвала бюст по време на участие в Габрово, когато бюстието й се свлича и разкрива гореща гледка. Певицата бързо реагирала, като се обърнала с гръб, за да оправи дрехата.

Позабравената рапърка Анн-Джи се появила на сцената преди време с рокля от метални пластинки. Още на първата песен роклята направила палава шега. Тънката презрамка, която придържала тоалета й се счупила и роклята започнала да се свлича. За да не остане чисто гола на сцената, певицата прекратила изявата си, за да се преоблече.

Много пъти Райна и Емануела са радвали почитателите си, показвайки им гащичките си. „Нито съм първата, нито последната“, отсича Емануела в отговор на въпроса дали не се срамува от визията и папарашките снимки.

Запомнящо се падане направи Лепа Брена по време на концерт в Пловдив. Оказало се, че певицата едва не си е счупила крака. След финалното парче, вместо да потърси лекарска помощ, тя предпочела да се срещне с българските си фенове зад кулисите.

Мария Илиева направи невероятен гаф на сцената, появявайки се с косми под мишниците. Веднага след публикуване на фотоси с гафа, феновете я погнаха, че подобни грешки са абсурдни за публична личност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.