Ето как Алекс Сърчаджиева се справя с мъката си!

Ето как Алекс Сърчаджиева се справя с мъката си!
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева загуби своя спътник в живота си, бащата на единственото си дете – Иван Ласкин, но се опитва да се справя с мъката си само както тя си знае.

Актрисата Алекс Сърджачиева подкара нов джип. Красавицата се вози в модерна червена кола, която очевидно й върши доста добра работа, докато тича по задачи из столицата.

Алекс Сърчаджиева

Актрисата Алекс Сърчаджиева подкара този красив червен джип (колаж: HotArena.net)

Возилото е модел на Хюндай и вече се доказва по разкопаните софийски булеварди. На Алекс й бяха необходими доста сложни маневри, за да излезе от безкрайните ремонти по пътя и да стигне до крайните си дестинации, пише „България днес“.

За да убие скуката докато пътува сама, актрисата редовно разговаря със свой познат по телефона и пуши цигари. Освен това използва хендсрфи, което е препоръчително по време на шофиране.

Докато обяснява разпалено за проблемите си, Алекс жадно дърпа от цигарата си и тръска през отворения прозорец. След като стига до желаната дестинация, тя паркира професионално джипа и се отправи в неизвестна посока.

Очевидно Александра се е вдигнала на крака и е решила да живее на макс заради дъщеря си. На едно дете му трябват добри материални блага и актрисата прави всичко възможно да му ги осигури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар