Зорница Линдарева, която раздели Жени и Тачо, се е запътила към старата мома!

Зорница Линдарева, която раздели Жени и Тачо, се е запътила към старата мома!
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева така и не успява да си уреди живота. Не може да срещне подходящия за себе си мъж, което оказва негативно влияние на емоционалното й състояние. Тя твърди, че е в мир със себе си, но дали е щастлива?

36-годишната Зорница Линдарева, която раздели за кратко Жени Калканджиева и нейния съпруг Тачо, е на път да остане стара мома, пише Hotnews.bg. В телевизионно интервю бившата участничка в Биг Брадър призна, че няма мъж до себе си и прекарва повечето си време у дома, домакинствайки.

Зорница Линдарева

Ще си намери ли съпруг Зорница Линдарева?

Линдарева в последно време бе забърквана в афери с няколко известни персони като рапъра Dee и Станимир Гъмов, но тя самата е категорична, че живее сама и няма приятел, така че има шанс да се види булка само на ревю. Компенсира липсата му с чистене и подреждана на къщата си, която рядко напуска.

Още в Биг Брадър Линдарева призна, че е преживяла аборт от своя приятел в Турция и тази трагедия е довела и до раздялата им. Оттогава тя не може да се похвали със сериозна връзка, но не се чувства нещастна от това.

Зори, като всяка жена, най-вероятно има желание един ден да стане майка. Този ден обаче не изглежда особено близо към настоящия момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар