Благой Георгиев: Не искам повече деца!

Благой Георгиев: Не искам повече деца!
Гласувайте за статията

Благой Георгиев е в очакване на четвъртото си дете. След него вече не желае да има повече наследници, категоричен е бившият футболен национал.

„Слава на Бога, Златка се чувства добре, засега всичко е наред с бременността й“, казва Благой Георгиев, който скоро ще стане баща за четвърти път.

Благой Георгиев

Благой Георгиев мисли да спре с правенето на деца

Макар да се породиха много спекулации за датата и мястото на сватбата им, засега такава не е планирана.

„Няма да се женим сега, нека се роди бебето“, казва Георгиев пред „24часа“. А неговият наследник се очаква да се роди в края на септември.

На въпроса дали планират още деца Благой отговаря:

„Засега стига с децата, няма да ги докарам до 11, до футболен отбор“.

С бебето, с което Златка ще го дари, синовете на Георгиев стават трима – от връзката си с Христина Витанова има Давид, а Елай е от брака му с Есмер Омерова. Джизъса има и дъщеря от Витанова – Йоанна.

Благой разкрива, че мислят за име на бебето, но го пазят в тайна. Златка е третата жена, която ще го дари с дете.

Макар да прави деца доста често, Благой Георгиев явно не е голя привърженик на брака. Досега е бил женен само веднъж – за руската красавица Есмер Омерова, която обаче бързо-бързо напусна заради голямата й ревност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Благой Георгиев: Не искам повече деца!”

  1. Ани

    юли 08. 2019

    Абе ако трябва да е честен той и тея децане искаше,ама по-лесно е само да ги прави, после да зарязва к*рвите и да ги вижда само когато на него му е кеф. Да си поиграе малко с тях, да ги погушка, нацелува за 1-2 часа до 1-2 дена и после като му омръзнат да ги натири пак при майките им к*рви… Като с някаква играчка, кукла, поиграе си кога му е кеф за малко, па я хвърли като му омръзне… Апа Злата си мисли, че ще е последната на Благо 😂😂😂😂😂😂😂 И че тя е по различна от другите к*рви и че Благо нея найстина я обича, а па другите не ги е обичал 😂😂😂😂😂😂
    Нахендри се най-накрая най-голямата от всички ку*ва!!!!!

Добавете коментар