Алекс Петканова ражда отново от супер таткото Даниел!

Алекс Петканова ражда отново от супер таткото Даниел!
Гласувайте за статията

Алекс Петканова няма нищо против с Даниел Петканов да си направят цял футболен отбор от дечица, които да играят около тях.

Алекс Петканова и съпругът ѝ Даниел Петканов, познат като Лудия репортер, вече нямат търпение да започнат да работят за второ дете, стана ясно след участието на моделката в „Черешката на тортата“.

Алекс Петканов и Даниел

Алекс Петканова иска още деца от Даниел

Както вече знаете, двамата с Дани са горди родители на малкия Габриел, който се роди на 30 януари миналата година и вече е доста известен, пише „Марица“. Те са много щастливи от родителството и явно толкова им се е усладило, че нямат търпение да го умножат поне по две.

„Да имаш бебе не е страшно и е супер забавно“, казва наскоро родилата манекенка, която ясно заяви, че иска да спечели кулинарното шоу, за да може един ден синът ѝ да се гордее с нея.

Петканова посрещна гостите си в дома им в Рударци с баница, която, както самата Алекс отбеляза, е „с такъв хубав загар, като мен през август“.

Манекенката не крие, че вече иска второ дете, но не е сигурна дали не трябва с Дани да изчакат още малко. Хвали го колко много ѝ помага и дори го нарече „супер татко“.

По-късно, разбира се, пред камерата двамата обсъдиха въпроса с децата.

„Семейният живот е много по-хубав, отколкото съм си представял. Нашата голяма любов се мултиплицира и вече сме трима“, радва се щастливият татко и пита съпругата си: „Ти искаш ли друго дете?“

„Да, само не съм сигурна дали сега да започнем да го правим“, отговаря Александра.

„То това не е конструктор лего, сега да го започнем. То ще стане бързо сигурно“, шегува се Петканов.

Но за всички стана ясно, че двойката планира да има още деца. А Алекс дори е много смела в думите си, като завява „Изобщо не е страшно. Готова съм да родя…, ако трябва целия свят“.

По-късно на вечерята гостите обсъждаха кой какво харесва и какво не харесва в себе си. Алекс Петканова призна, че не е харесвала гърдите си, затова си е направила операция и си е сложила 300 кубика силикон, като ги е направила, като самата тя се изрази „спортни ци*и“. Те по никакъв начин не са попречили на кърменето на бебето, което обаче вече не е на кърма и татко му редовно го храни и се грижи за него.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар