Как един нос може да те съсипе: Преслава рухна!

Как един нос може да те съсипе: Преслава рухна!
Гласувайте за статията

Преслава не е на себе си след операцията, която уж трябваше да я направи по-красива и търсена. Случи се обаче точно обратното.

Фатална грешка направи с ремонта на носа си титулуваната доскоро като най-голяма звезда в родния поп-фолк Преслава. Кариерата на певицата рухна заради несполучливата промяна в нейния обонятелен орган, който я превърна в лошо копие на най-върлата й конкурентка – Галена. Тя остана без участия и договори за реклама. Говори се, че в „Пайнер” смятат да орежат космическия й хонорар, който от години държи първото място в бранша, тъй като вече желаещи да го плащат няма.

Преслава

Преслава се съсипа сама

Откакто си смени физиономията, Преслава регистрира рязък спад в интереса към своите сценични изяви. По кръчмите вече не я искат за участия и работният ѝ график рязко се е опразнил, научи „Уикенд”.

„Никой няма желание да вижда новата Преслава. Бившите й фенове са толкова разочаровани от промяната във външния й вид, че се отричат от нея. Гледат старите й клипове и не изпитват никакъв интерес да я виждат на живо”, твърдят хора от родния шоубизнес.

В интерес на истината трябва да се отбележи, че допреди десетина дни певицата е пяла в клубове почти всяка вечер. Тази заетост обаче е била резултат от стари нейни договори, подписани преди да си отреже носа. През последната трета от юни звездата е записала в актива си едно-единствено излизане на сцена – в Плевен. Този спад в броя на участията й е особено драматичен заради факта, че става именно през лятото, когато хората в нейния бранш са най-заети. „Другите певици се скъсват от участия, а Преслава си седи вкъщи”, ядосват се продуцентите в „Пайнер”.

Изпълнителката на „Дяволско желание” години наред държеше първото място в ценовата листа на димитровградската компания. Тя беше стигнала космическите 10 000 лева хонорар за излизане пред публика. Именно заради това се твърди, че била любимката на своя шеф – Митко Пайнера. При актуалната криза в интереса към доскорошната му златна кокошка обаче той и хората му сериозно обмисляли да свалят хонорара на Петя. Щом не искат да платят 10 бона за Преслава, ще им предложим по-евтино, била бизнеслогиката във фирмата.

Допълнителна финансова драма в битието на звездата било потъването в небитието на нейния профил в Инстаграм. Там тя имаше близо половин милион последователи. Благодарение на тази внушителна цифра много компании я търсеха като рекламно лице и плащаха луди пари само за да публикува снимки с продуктите им. След като обаче профилът й изчезна от виртуалната реалност, това кранче за финансови постъпления също рязко било врътнато. Дори и да си направи нов профил, на Преслава ще й трябват месеци, докато стигне предишната бройка от последователи, ако въобще успее да я стигне във вида, в който е лицето й след прословутия ремонт.

Межда другото, певицата вече обяви, че има нов профил. Проверка на „Уикенд” обаче показа, че няколко дни след създаването си той също е изчезнал. Според всеобщото мнение, страниците са изтрити от самата Преслава, която искала да се спаси от валящите в тях критики към външния си вид.

Бивши фенове на звездата от Добрич не спират да се подиграват с новата й визия, като я сравняват с покойния Майкъл Джексън и дори се обръщат към нея с неговото име. Огромна част от тях я наричат и „Галче” заради приликата с вечната й конкурентка Галена.

„Никога повече няма да видим истинската Преслава, която обичахме!”, тъгуват носталгично настроените.

Много малко почитатели на певицата твърдят, че я приемат и в актуалния й вид. Повечето от тях правят уговорката, че я обичат не заради външността, а заради гласа й, затова за тях няма значение как изглежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Как един нос може да те съсипе: Преслава рухна!”

  1. Поне

    юни 30. 2019

    Истината е, че макар и силно променена, поне не е по-грозна от преди. Не е по-хубаеа, но не е и по-грозна. Това е единственото хубаво нещо в случая. Поне не се е докарала ггрозна и гротеска с джуки и т.н. Така че, трябва да мине още време хората да свикнат с новото й лице.

Добавете коментар