Уникални разкрития за Къци Вапцаров!

Уникални разкрития за Къци Вапцаров!
5 (100%) 1 vote

Къци Вапцаров отдавна не е на екран, но това не му пречи да води охолен живот. Бившият тв водещ се шири в огромно жилище.

Култовият тв водещ, продуцент и писател Къци Вапцаров, който претърпя фиаско в опита си да стане шеф на БНТ и отпадна в надпреварата на предварителния тур по документи, е зарязал замъка си в Драгалевци. Отскоро кукленият актьор се е преместил в нов апартамент на пъпа на столицата – точно срещу сградата на БНТ.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров има апартамент на пъпа на София

Преди седмица Къци изненадващо бе гост в „Шоуто на Слави”. Появата му озадачи мнозина, най-вече заради дългогодишната вражда между Вапцаров и Слави Трифонов. 55-годишният телевизионер неведнъж е хвърлял вината за спирането на легендарната тв игра „Риск печели, риск губи” върху Дългия.

Къци подозираше, че успешното му шоу е било спряно, за да отвори място за продукцията на Слави „Вот на доверие”. Тв играта с водещ Иван Гарелов не просъществува дълго, но и забавното предаване на Къци повече не се върна на екран. Иво Сиромахов, който бе в ролята на водещ на вечерното шоу, полюбопитства какво е подтикнало кукления актьор да се кандидатира за шефския стол на БНТ.

„Готино е, бе. Обичам телевизията. В душата ми е. Живея отсреща. Щеше да ми е лесно – излизам от вкъщи и влизам в телевизията”, обясни на шега мотивите си Къци.

Според запознати, неотдавна дипломираният кукловод се е сдобил с просторен апартамент на баровската улица „Сан Стефано”, където квадратният метър е над 1500 евро. СЕМ обаче не допусна кандидатурата му, тъй като бил едноличен собственик и управител на няколко дружества, а това противоречало на член 26 от Закона за радио и телевизия.

Къци не скри разочарованието си и призна, че според него не е логично да продаде фирмите си преди да подаде документи за конкурса. Готов бил да се раздели с тях само в случай, че стане генерален директор на БНТ.

Мераците на Вапцаров да оглави държавната телевизия шокираха мнозина, тъй като самият той неведнъж е признавал, че не гледа телевизия. Ако имало някакво ново шоу, Вапцаров гледал само първото му издание, колкото да се ориентира, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар