Решават: Ето каква ще е съдбата на предаването „Стани богат“! (виж тук)

Решават: Ето каква ще е съдбата на предаването „Стани богат“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Решават съдбата на предаването „Стани богат“!

От изхода на конкурса за нов генерален директор на БНТ зависи съдбата на емблематичната тв игра „Стани богат”. След 5 юли ще бъде посочен новият шеф на държавната медия. А той щял да реши има ли пари БНТ пари за скъпото телевизионно шоу.

Стани богат

Решават съдбата на „Стани богат“

Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ актьорът Михаил Билалов излизало твърде скъпо на държавната телевизия. Заснемането на един епизод гълтало 22 000 лв.

В последното за сезона издание на „Стани богат” преди няколко дни водещият Михаил Билалов се сбогува със зрителите. И обеща да се видят отново наесен.

„Имаме няколко предварително заснети епизода. Според сегашната програмна схема „Стани богат” ще се завърне по БНТ от 9 септември”, обясниха от „Сан Стефано” 29.

Според източници на вустник „Уикенд” новите собственици на Нова телевизия преговаряли чрез програмния директор на канала с „Ендемол” да си върнат шоуто с водещ Ники Кънчев.

Ерудираният журналист се надявал след избора на нов директор на БНТ да не се отпуснат пари за новия сезон на шоуто. И Нова да продължи да излъчва предаването, както правеше в продължение на 17 години, пише „Уикенд“.

Зрителите също се надяват на това, тъй като наградният фонд на предаването в Нова телевизия бе далеч по-висок от този по БНТ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар