Развърза кесията: Виж къде почива Виктор Николаев! (още подробности)

0

Виктор Николаев пръска пари за почивка в Италия!

Виктор Николаев за първа година изневери на любимата си Гърция и избра да изкара първата си отпуска за лято 2019 не къде да е. А в един от най-скъпите курортни градове в Италия.

Виктор Николаев
Виктор Николаев развърза кесията на Ботуша

Повече от седмица водещият на „Здравей, България“, жена му Людмила Железова и дъщеря им Дарина се любуваха на средиземноморските слънчеви лъчи в градчето Таормина. Което се намира се в областта Сицилия.

Проста справка с офертите на туроператорите показва, че 8 нощувки в райското кътче струват 2 хиляди лева. Сумата, която Виктор е профукал, се утроява, тъй като той поема разходите и на съпругата и детето си.

За целия престой на семейството в Сицилия журналистът се е бръкнал около 7 бона, в които влизат още самолетните билети и разходите от личен характер за хапване, пийване, посещение на туристически забележителности с вход и сувенири за спомен.

Парите, които Николаев е пръснал само за седмица печене на италианските плажове, се равняват на 30 минимални пенсии. За него обаче сумата е незначителна, тъй като ежемесечната му заплата е около 8 бона. А с бонусите, които получавал от време на време, достигала и 10 хилядарки.

Очевидно Виктор, който, между другото, е и имотен крал, защото притежава 3 лукс апартамента в идеалния център на София, вече не се лакоми за имоти и е започнал да влага в пътешествия.

До миналото лято телевизионерът почиваше на евтинийка на полуостров Халкидики в съседна Гърция, където цените са достъпни за почти всички българи.

След като обаче Николаев се подсигурил с недвижимо имущество, решил, че вече няма да е Чичо Скрудж и ще харчи и за удоволствие, пише Ретро.

Със сигурност обаче това нямало да бъде единствената лятна почивка на водещия. Самият той обясни от ефира на сутрешния блок на Нова телевизия, че с колежката си Аделина Радева са се разбрали да се редуват на смени. И предупреди зрителите да не се стряскат, ако често ги виждат по един.

Като джентълмен Николаев позволи на Радева да почива първа, но явно тя съвсем няма неговия стандарт на живот, защото изкара отпуската си в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.