Катето Евро пропищя: Ето какво й се стовари на главата! (още подробности)

Катето Евро пропищя: Ето какво й се стовари на главата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Катето Евро пропищя от съседите си, които я крадат!

Катето Евро имала съмнения, че нейни съседи крадат ток по нагла схема. Заради това сметките на актрисата най-редовно били нереално високи и тя хвърляла стотици левове на вятъра.

Катето Евро

Катето Евро се е видяла в чудо

За измамата водещата на новото забавно шоу на Би Ти Ви – „Игрите на звездите“, се усетила още преди време.

Когато била за един месец затворена във „Вип Брадър“, в къщата й нямало никого, а после получила фиш за ток за 130 лева.

От енергоразпределителното дружество не могли да й обяснят как е натрупана сумата, но тя си я платила като поп. Тогава загряла, че най-вероятно нейни съседи са се закачили и крадат безплатно електричество.

Теорията й се затвърдила и през тази зима, когато плащала супер високи сметки, а не се отоплявала на ток, защото имала котел с парно.

„Ние плащаме зверски сметки. Аз тук имам един приятел, който ми е много близък и знам, че се отоплява с печка на дърва, 200-300 лева му е токът. Той няма нито деца, живее сам, сигурно се пере един път в седмицата, сам мъж. А моят ток е също 260 лева, като бойлерът и всичко се топли от котлето.

Аз готвя на газ, единственото, което пускам с ток, това е пералня и работят 2 хладилника. Не може 260 лв. от 2 хладилника и една пералня“, жалва се актрисата. Която се е превърнала в говорител на кокалянския комитет по „Токгейт“.

Срещу други крадци обаче Евро е взела вече крути мерки. От известно време ползвала услугите на СОТ фирма, която я охранявала от апаши, след като неотдавна наглеци влязоха и я обраха. Докато тя, синът й Сашко, жена му Таня и внучката й Катерина спяха преспокойно.

Тогава крадците свиха 400 лева, които Сашо Кадиев изтеглил предходния ден, а след като не намерили нищо друго подходящо, грабнали и бебешката чанта на внучката на актрисата, в която имало още 100 лева, но и всички документи на снаха й били там.

До техниката крадците не припарили, защото кучето на Катето се разлаяло на пожар и ги прокудило, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар