Преди дни: Слави Трифонов засечен на тайна вечеря с…! (виж тук)

Преди дни: Слави Трифонов засечен на тайна вечеря с…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов и Дарина Павлова на тайна вечеря!

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов е бил забелязан на вечеря с Дарина Павлова преди няколко дни, докладваха очевидци на срещата им пред вестник „Уикенд”.

Слави Трифонов

Слави Трифонов на тайна вечеря с Мадам Мулти

Шоуменът в оставка и вдовицата на Илия Павлов, която очевидно се е върнала по свои лични дела у нас, прекарали заедно около 3 часа в едно от най-луксозните столични заведения във вторник вечер.

Двамата били настанени в специална ВИП стая на ресторанта, за да не бъдат подслушвани от останалите посетители.

Слави Трифонов не крие, че е много близък приятел на Дарина Павлова. Той често гостува в дома й в Рим. А преди няколко години милионерката се съгласи да участва като жури в продуцираното от него риалити „България търси талант”.

В последните години наследницата на убития бос на „Мултигруп” Илия Павлов се занимава с продуциране на филмови продукции.

Каква е била целта на срещата им – дали просто приятелска, или са обсъждали евентуални нови бизнес начинания, не е ясно. Но е факт, че след слизането си от ефира на Би Ти Ви, Дългия няма да седне у дома на дивана и да си чопли носа.

Говори се, че той и колегите му ще правят нови предавания в други телевизии. Повече информация за това обаче към момента няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар