За първи път: Това е мъжът на Нели Петкова! (ето защо певицата го криеше)

За първи път: Това е мъжът на Нели Петкова! (ето защо певицата го криеше)
Гласувайте за статията

Ето го мъжът на Нели Петкова!

Бившата вокалистка на Дългия Нели Петкова най-накрая показа мъжа, от когото има син. Но, когото упорито криеше от света години наред. По необясними засега причини.

Нели Петкова

Нели Петкова до днес криеше упорито мъжа си Джеф

Припомняме, че преди повече от шест години певицата напусна „Шоуто на Слави“ и замина за САЩ. Именно там е срещнала половинката си Джеф. Тя упорито го пази в тайна и не говори за него.

Половинката на Нели Петкова се оказа видимо по-възрастен от нея. Точно затова тя го пази в тайна. Вероятно не желае да си навлича коментари, че се е омъжила за него заради финансовите му възможности и американското гражданство.

Финансист по образование Джеф е подсигурил Нели и сина им Данаил нищо да не им липсва, пише вестник „България Днес“.

Докато беше в „Ку-ку бенд“, Петкова се жалваше, че е сама в живота. Певицата редовно пренебрегваше любовта, за да е на разположение на Дългия и неговите планове за участия и турнета.

„Представиха ни общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но имаше симпатия още от първия миг. Виждахме се като приятели в началото, опознахме се, харесахме се и любовта се случи“, разказва Нели Петкова.

И твърди, че вече пет пари не дава за това какво ще кажат хората и дали ще я одумват.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “За първи път: Това е мъжът на Нели Петкова! (ето защо певицата го криеше)”

  1. Ух ва

    юли 01. 2019

    Нещо, бившите бек вокалистки на Слави – тази и оная Алекс Раева, хубави и талантливи, се подцениха яко с дърти чичковци. В сравнение с техните мъже, самият Слави Трифонов е секс символ. Баща си ли дирят тия две красавици, кво ли? Може би им е писнало от млади готини мъже, които ги сравняват с други мацки, по- уморително е…

Добавете коментар