Скандал: Гневни фенове нападнаха Дара! (ето какво ги вбеси)

Скандал: Гневни фенове нападнаха Дара! (ето какво ги вбеси)
Гласувайте за статията

Фенове скочиха бесни на Дара, обвиниха я в печалбарство!

В спор с част от свои почитатели влезе певицата Дарина Йотова – Дара. Която преди броени дни пусна най-новата си песен „Дарби”, вдъхновена от куклата Барби.

Дара

Възмутени почитатели на Дара скочиха срещу нея в мрежата

Въпреки че рекламира парчето в социалните мрежи в постове, както и по медиите, изпълнителката не я пусна за безплатно слушане в канали като youtube. А я вкара само в своя, който е платен.

Цената наистина е символична-осем лева на месец, но повечето почитатели на Дара са тийнейджъри. Които разчитат за всичко на мама и татко и нямат собствени доходи.

Те със сигурност предпочитат да вложат осем лева в някоя нова дрешка или пък вход за дискотека, но не и да го инвестират в любимката си.

След като бе засипана от въпроси защо новата песен я няма безплатно, Дара обясни причината. И натърти, че всеки трябва да си плаща за музиката, която поръчва.

В отговор тя получи подкрепа, като повечето й почитатели бяха категорични, че в държави като САЩ цакането за хитове е абсолютно нормално. Други фенове обаче направо я наплюха, че се е изложила и я обявиха за печалбарка.

Дали рейтингът на Йотова няма да спадне значително след този скандал, предстои тепърва да разберем.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар