Вдовицата на Стефан Шарлопов лудна по окултното: Пръсна 100 бона за врачки-виж още

Вдовицата на Стефан Шарлопов лудна по окултното: Пръсна 100 бона за врачки-виж още
Гласувайте за статията

Вдовицата на Стефан Шарлопов харчи с лека ръка наследството

Вдовицата на Стефан Шарлопов се е запалила по окултното и пръска луди пари за новото си хоби. Хубавата Бояна бори стреса с предсказанията на врачки, шамани и семинари по личностно развитие.

Стефан Шарлопов

Вдовицата на Стефан Шарлопов лудна по окултното

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов щедро пръска пачки по гадателки и ясновидки, за да надникне в бъдещето и прозре миналото, пише в. „Уикенд”.

Припомняме, че в началото на 2018 година съпругът й внезапно си отиде от този свят на 55-годишна възраст. Богаташът остави солидно богатство и пет деца, като четирите са от брака му с втората му съпруга Бояна, а дъщерята Ева е от първото му венчило.

След неговата смърт чаровната му половинка се втурна да търси утеха в книги за приложна психология, както и във всевъзможни срещи с гурута и шамани, както и учители по окултната мистика. Според близки до вдовицата тя е пръснала за терапии от този род близо сто бона.

Само за един от семинарите за личностно развитие, които Бояна Шарлопова е посетила, се е ръснала с хилядарка. Обучението продължило два дни, в които блондинката е посетила лекциите на популярна канадска шаманка, която обучавала желаещите как най-добре да се справят с негативните енергии.

Вече повече от година вдовицата на Стефан Шарлопов е посещавала подобни семинари и мероприятия. Бояна е ръснала пари за това си увлечение, колкото струва двустаен апартамент в столицата, коментират запознати с нейните начинания.

Причината чаровната вдовица да залитне по необяснимото и невидимите светове била внезапната смърт на съпруга й, от който шок тя не успяла да се справи и до днес.

За да се съвземе, Бояна потърсила опора в свръхестественото. Тя ходела не само на скъпи семинари, но била и сред редовните клиентки на руската сексоложка Наталия Кобилкина, както и на нейни колежки.

Въпреки че ходела нон-стоп на семинари, уебнари и лекции за окултното, вдовицата на Стефан Шарлопов имала и личен психолог. Той се радвал на завиден финансов оборот, защото Бояна щедро му се отплащала за съветите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар