Наталия Кобилкина се установи в Гърция, нае си и преводач! (още подробности)

Наталия Кобилкина се установи в Гърция, нае си и преводач! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина си назначи преводач за бизнеса в Гърция!

Наталия Кобилкина си е назначила преводач от руски на английски език. Наскоро сексоложката се премести в родината на съпруга си – Гърция. Където се опитва да развива бизнес като в България.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се настани трайно в Гърция

Тъй като вероятно й се е сторило невъзможно да научи гръцки, реши да пробва да общува с клиентите си на езика на Шекспир.

Оказва се обаче, че английският й е по-лош дори и от българския. Месеци наред официалните страници на сексоложката, която поддържа имидж основно чрез тях, се пълнеха с постове с толкова много грешки, че будеха по-скоро смях, отколкото доверие в бъдещите й клиентки, пише вестник „Уикенд“.

След като се изложи по този начин, тя стигна до извода, че трябва да плаща на преводач, ако иска да се представя на ниво. Буквално в рамките на един ден постовете ъ на английски език се преобразиха в грамотни, точни и идеално написани текстове.

Както знаем, Наталия Кобилкина е много амбициозна и хитра жена. Която не би си позволила да губи в бизнеса заради подобни поправими грешки и кусури.

Преди преводача тя си търсеше и гледачка за бебето на пълен работен ден. Въпросната трябваше да живее в Атина, където се установиха двамата с Такис Дретакис.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар