Илиана Раева и Наско Сираков заведоха внучката си на море в Гърция! (виж тук)

Илиана Раева и Наско Сираков заведоха внучката си на море в Гърция! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиана Раева и Наско Сираков са баба и дядо за пример!

Илиана Раева и Наско Сираков се оказаха баба и дядо за пример. Двойката заведе внучката си Илиана – Куини на море в Гърция, където непрекъснато я глезят и обгрижват.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков обожават малката си внучка

Двамата обожават малката госпожица и прекарват всеки свободен момент с нея. Дори лятната им почивка е посветена на внучето, като по традиция всяко лято семейството отмаря на Халкидики.

Този път компания на Наско и Илиана правят и Виолета с мъжа си Георги Коруджиев. Липсва само Славея Сиракова, но спешни ангажименти й попречиха да напусне София.

Веселата група е на Халкидики повече от седмица, а баба Илиана и дядо Наско не се отделят от внучката. Разхождат я по плажа тичат с нея, плуват, забавляват я всякак, докато родителите й си почиват от грижите, пише вестник „България днес”.

Прави впечатление, че бившия футболист се е отървал от излишните килограми и изглежда в страхотна форма. Явно се е справил със здравословните проблеми, които го мъчеха.

До него Илиана Раева също изглежда великолепно. Гимнастичката продължава да поддържа форма и изглежда невероятно.

И въпреки че Наско и Илиана уж избягаха от всички, оказа се, че това не е съвсем така. Двойката бе изловена от любимите на Раева гимнастички — Невяна Владинова и Катрин Тасева. Които също отдъхват на Халкидики с годениците си – Веселин Манолов и Николай Щерев.

„Отиваш на почивка някъде по света и Съдбата те събира с любимите ти момичета… Дестинацията ни за почивка е една и съща… Е, няма случайни неща в този живот!

С красивите ми Невяна Владинова и Катрин Тасева, и любимите им момчета Фугата Манолов и Николай Щерев”, пише Илиана Раева под общ кадър с гимнастичките. А Наско Сираков се снима с момчетата за спомен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар