Звяр за 500 бона яхна Мис Нос Тамара Георгиева! (още подробности)

Звяр за 500 бона яхна Мис Нос Тамара Георгиева! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тамара Георгиева яхна супер мощен звяр!

Супер лъскава кола ще вози Мис България 2017 година Тамара Георгиева. Гаджето й Стивън Роуз получи като подарък от майка си – бизнесдамата Катя Роуз, прескъп „Макларън“, модел 570 GT. Чиято стойност е близо половин милион лева.

Тамара Георгиева

Ето с какво се вози Тамара Георгиева

Стивън, който се дипломира в елитен колеж в Барселона преди броени дни, получил колата като подарък заради успешното си завършване. И веднага гордо се снима с возилото, цвят черна пантера.

Двойката в момента отмаря в Гърция. На церемонията по завършването присъстваха двете любими жени на Стивън – майка му Катя и половинката Тамара, която наскоро се премести в Барселона, за да е по-близо до любимия си.

Въпреки че са от много години двойка, Тамара Георгиева не живееше с гаджето си, което според светските клюкари вече е готово да й предложи брак.

Двамата обмисляли брак извън България, за да се отърват от папараците, а и семейство Роуз имат имоти в чужбина, един от които в Барселона.

Двойката стана популярна с избора на Тамара за най-красива българка за 2017г. Преди да коригира носа си миската бе подложена на критики, че не отговаря на идеалите за красота на една Мис.

Тогава именно бъдещата й свекърва – ултрабогатата Катя Роуз, твърдо я защити, а Тамара до днес работи във фамилния бизнес на бъдещия си съпруг и винаги е рамо до рамо с Катя, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар