Мариана Векилска не си сменя роклята!(Виж още)

Мариана Векилска не си сменя роклята!(Виж още)
Гласувайте за статията

Мариана Векилска не си сваля роклята

Журналистката Мариана Векилска се появява с един и същи тоалет на различни светски събития. Роклята й е с флорални елементи и по всяка вероятност й е любима, отбелязва HotNews.

С нея Векилска бе на градинското парти в столичния хотел „Маринела”, както и на купона на Би Ти Ви.

Водещата на сутрешния блок „Тази събота и неделя” замина скоростно за Брюксел и също така бързо се върна в родината. Тя все още не е дала обяснение какво се случва в столицата на Белгия.

Мариана Векилска обяви в края на миналата година от екран, че ще работи в една от европейските структури и заплащането ще й бъде доста мастито.

Тя взе това решение след любовна драма. Журналистката изживя бурна, но краткотрайна любовна афера с актьора Калин Врачански.

Екс водещата се надяваше, чуе двамата ще свият семейно гнездо, но той бързо й се насити. Само след шест месеца блондинът безцеремонно я смени с мацка, 20 години по-млада от нея.

Това я съсипа, тя изпадна в депресия и взе окончателно решение да се махне от България. И замина в началото на годината.

Мариана Векилска

Мариана Векилска не си сменя роклята

„Мариана Векилска е високо ценен професионалист и ще липсва на всички в нюзрума”, обяви тогава Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт”в bTV Media Group.

Но както замина, още по-светкавично се завърна.

Някои подозират, че Мариана Векилска се е провалила в работата си зад граница и се е върнала с подвита опашка. Според други тя е в отпуска и се е прибрала заради децата си.

Телевизионерката има 13-годишен син Момчил, за когото след заминаването й се грижи баща му , оператора Симеон Колев, с когото Векилска се разведе.

Тя има и по-голяма дъщеря Габриела от предишната си връзка. Момичето бе с майка си на партито.

На двата светски купона обаче бившата водеща се появи с една и съща рокля, забелязаха бдителни клюкари.

„Уж голяма кокона, но явно е забравила, че носи любимата си рокля твърде често“, коментираха светски хроникьори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар