Като кралица: Славена Вътова се шири в плат за 1 милион евро!(Още подробности)

Като кралица: Славена Вътова се шири в плат за 1 милион евро!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Славена Вътова живее като кралица

Мис България 2006 Славена Вътова се шири в палат за един милион евро. Жилището за колосалната сума е закупил съпругът й Юлиян Цолов. Бизнесменът е закупил шикозната вила в Майорка.

Славена Вътова

Славена Вътова се шири в палат за милиони

Мъжът на миската нашумя като българският вълк от Уолстрийт заради скандалното си минало като брокер на световната фондова борса.

Бизнесменът е закупил шикозната ваканционна къща на остров Майорка в туристическото градче Алкудия през зимата.

Палатът разполага с три спални, огромна кухня, голям басейн и невероятна гледка към Средиземно море.

Веднага след като водещата на предаването „Спортисимо” по БНТ излязла в лятна отпуска, семейството отпрашило за Майорка, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че в началото на 2008 година Юлиян Цолов бе арестуван в САЩ заради разследване за финансови злоупотреби и бе осъден за измама с ценни книжа и заговор за извършване на измама с електронни трансфери.

През 2013 г. излезе от затвора и се върна в България, а 2 години по-късно се ожени за Славена Вътова. Въпреки слуховете, които свързваха Вътова с различни мъже през годините, нищо от тях не се оказа вярно.

Близки до фамилията твърдят, че Цолов и красавицата са във възможно най-перфектните отношения и се радват на съвместния си живот заедно.

Славена и Юлиан имат две дъщери-Ема и Ани. Носителката на титлата за най-красива българка е споделяла, че втората й бременност е била кошмарна, но така успяла да обърне повече внимание на първородната си дъщеричка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар