Християн засипа с рози Светлана Гущерова за първата им годишнина! (още подробности)

Християн засипа с рози Светлана Гущерова за първата им годишнина! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова получи невероятен букет от мъжа си!

Уникалните 300 рози за първата годишнина от брака им е получила Светлана Гущерова от съпруга си Християн Гущеров. Бившата плеймейтка се пусна до огромната кошница от двора на къщата им в „Бояна“.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова сияе от жеста на съпруга си Християн

Припомняме, че семейство Гущерови сключиха граждански брак на 1 юли миналата година. А сватбената им церемония бе на 12-ти – навръх рождения ден на младоженеца Християн.

„На днешния ден преди една година се врекохме във вечна любов! Една година като семейство, изпълнена с безмерно щастие, разбирателство и уважение. Една година, в която любовта ни прерасна в Живот – нашата дъщеря. Честита 1-ва годишнина, обичам те“, обясни се на половинката си Светлана Гущерова.

Семейството явно е поляло брака си без пищно тържество, а в интимна обстановка, тъй като празничните сторита на Светлана се ограничиха още само с бутикова торта, отново с рози.

Явно всичко в отношенията на Светлето и Християн върви по мед и масло като това не е просто пиар. Синът на Добромир Гущеров не пропуска да хареса и да коментира със сърчица всички снимки, които жена му поства в мрежата.

За разлика от преди, когато беше женен за пайнерката Мария и почти не се сещаше за това. Очевидно е, че плеймейтката е сродната му душа, коментират техни познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар