Шок: Кичка Бодурова с жестока обида към Ернестина и Слабаков! (виж тук)

Шок: Кичка Бодурова с жестока обида към Ернестина и Слабаков! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова гарантирано си спечели врагове в лицето на семейство Слабакови!

Естрадната прима Кичка Бодурова е на път да предизвика чутовен скандал с последните си изказвания за хора от светския елит. Ето какво заяви талантливата изпълнителка:

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова хвърли страшна бомба

„Няма как да не ме питат всички за този Андрей Слабаков. Да, той не може да владее себе си, слабостите му са доста – не може да се въздържа да не пуши примерно. Освен това не трябва ли да знаят английски тези хора, които отиват в Европарламента?

Ти тръгваш да представляваш страната ни и си длъжен да отговаряш на най-елементарните стандарти поне. Симпатичен мъж е, но и външният му вид не е на човек, който да представлява България в Европа.

Пък и споменът ми за съпругата му е, че се къпе веднъж седмично – тя лично ми го е казвала, докато бяхме с нея във Вип Брадър, Не вярвам той да го прави по-често“. Това сподели през смях Кичка Бодурова.

„Не ме интересува и какво говори Фънки. Той е един клоун, който парадира с поведение и външност. Къде е свирил, в коя голяма кръчма, та мен да нарича кръчмарска певица заради песните, които пея?“, нападна и фънкаря Димитър Ковачев Кичка, цитира вестник „България Днес“.

Бодурова подхвана и българския актьор със световна слава Димитър Маринов, който си позволи да каже в предаването „Като две капки вода“, че с нея се познават лично.

„Заради това, че участва българин във филм, спечелил „Оскар“, го гледах. Но не помня да го познавам. Освен това ролята му е толкова оскъдна – казва четири думи на руски на екрана.

А в България го обявиха, че е носител на „Оскар“! Смешно ми е за фанфарите, с които бе посрещнат той у нас“, сподели Кичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок: Кичка Бодурова с жестока обида към Ернестина и Слабаков! (виж тук)”

  1. Нина Колева

    юли 03. 2019

    Относно Андрей Слабаков,не му е мястото където го навряха,,и не защото е пушач,а защото е един вечно мърморещ и с чисти неврастенични изблици..които са си за лечение…..Да не говорим,че приносът му към България е съмнителен,,а да не говорим,че и интелектът му-също…Той самият обиди в ефир целия български народ,наричайки го прост,че знае мъдрата фраза“Аз знам,че нищо не знам“..като грешно я приписа на Рене Декарт…Той,,андрей с малка буква..обърка Сократ с Декарт..Ай,стига,де,,,До вчера беше безработен и киснеще във Варна при дъщеря си…Няма за какво да му се завижда,,както търсеше да внуши съпругата му…..И други имаме своите престижни професии и…..работим..Не сме тунеядци като него..

  2. Хърбел за щърбел

    юли 03. 2019

    Е, айде сега. Знаем, че Ичка навремето набра скорост по гръцките таверни, в една от които я е видял и мъжът й грък и паричко. Благодарение на зравите му финансови възможности тя се връща често и прави концерти в големите ни зали.

Добавете коментар