Бомба: Вижте красавеца Владо Карамазов като тийнейджър! (на нищо не приличах, споделя актьорът)

0

Ето как е изглеждал любимецът на жените Владо Карамазов като тийнейджър!

Снимки от детството на Владо Карамазов се появиха в мрежата и предизвикаха вълнения. Секссимволът на родния театър е бил тийнейджър с дълга коса. И няма нищо общо със сегашната си осанка, по която са луди фенките му.

Владо Карамазов
Владо Карамазов е като магнит за жените – от малки до големи

Малцина знаят, че истинското име на чаровника е Владимир Александров, но използва Карамазов като псевдоним. Фамилията е от едноименния роман на Фьодор Достоевски „Братя Карамазови”.

С нея се сдобива от режисьорката Лилия Абаджиева за ролята на Ромео. 40-годишният талант е част от трупата на Народния театър „Иван Вазов”.

Старите си снимки Владо Карамазов извади в специална вайбър група. Феновете на актьора го провокираха, искайки да покаже снимки от тийн албума си.

„Ок. Хубаво е, че избрахте точно този период. На нищо не приличам, а тогава се имах за много модерен и много в час. Сега виждам, че съм бил в голяма заблуда!”, написа под кадъра звездата от „Дяволското гърло“.

Между другото към днешна дата фенките му са в очакване да разберат ще участва ли той в осмия сезон на сериала „Откраднат живот“, чиито снимки вече започнаха. Надяваме се да го видим там през есента.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.