Меган Маркъл брани сина си от семейството!(Още подробности)

Меган Маркъл брани сина си от семейството!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Меган Маркъл пази сина си от семейството

Меган Маркъл не иска да запознае малкия Арчи със своята фамилия. Херцогинята на Съсекс категорично брани малкото си момче от своите роднини.

Съпругата на принц Хари не иска да допусне най-близките си до своя и на бебето си живот. Бившата актриса и звезда от „Костюмари” се надява по този начин да защити малкия Арчи.

Меган Маркъл

Меган Маркъл пази сина си от родата, сн. Фейсбук

Смуглата красавица не желае дори да покаже сина си Арчи на баща си Томас Маркъл, нито на сестра си Саманта Маркъл.

Херцогинята на Съсекс не разговаря с татко си още преди сватбата си с принц Хари, категорично отказва и на опитите на сестра си да се сближи с нея.

Съпругата на принц Хари се чувствала предадена от най-близките си роднини и затова игнорирала всякакви опити за комуникация, пише „Mirror“.

Според източници, близки до Меган Маркъл, тя се сближила много с принц Чарлз, след като се отчуждила напълно от татко си.

В него херцогинята виждала бащината фигура, която липсвала в живота й. „В живота на Меган в момента няма място за баща й и за неговото разширено семейство“, коментират в двореца.

Тя вярвала, че бащата на принц Хари бил „човек с принципи”.Припомняме, че именно свекър й я заведе миналата година до олтара, след като баща й се разболя и не успя да присъства на сватбената церемония.

Меган Маркъл предприела тези крути мерки, за да запази първородният си наследник от лошото влияние, което биологичното й семейство можело да му окаже.

Единственият член на семейството на Меган, който ще присъства в живота на Арчи, това е майката на херцогинята Дория Рангланд.

Малкият Арчи ще бъде кръстен тази събота. Тържеството ще се извърши в тесен семеен кръг, само с най-близките на херцогинята и херцога на Съсекс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Меган Маркъл брани сина си от семейството!(Още подробности)”

  1. пичка му лелина

    юли 04. 2019

    Некадърно футболно лайно,известно с пластичните операции на себе си и на грозната си и бездарна съпруга,бляк

Добавете коментар