Анелия чукна 37 без гадже! (За ЧРД певицата си подари нова къща-виж още)

Анелия чукна 37 без гадже! (За ЧРД певицата си подари нова къща-виж още)
Гласувайте за статията

Анелия вдигна мощен купон за ЧРД

Анелия чукна 37 години само в компанията на приятелки. Певицата е без гадже, но това не й пречи на щастието и широката усмивка.

Слуховете, че гласовитката от Сандански се носи на крилете на любовта се оказаха неверни. Сред гостите на партито нов мъж определено липсваше.

Вместо на тузарско заведение, тя покани гостите си в новия си дом, който построи в полите на Витоша, пише HotArena.

Рожденичката бе в рокля в черно и бяло, а в ръцете държеше любимото си кученце. Сред присъстващите от чалга бранша бе единствено колежката й Десислава.

Младата майка се бе барнала в ултра къса рокля, като през цялото време не спря да пее и танцува.

Двете са изключително близки, а Деси споделя, че разчита винаги на Анелия да гледа малкия Борис, когато е по участия. От своя страна Анелия също е казвала, че няма дружки сред поп фолк изпълнителките.

Рожденичката използва случая да покаже на гостите така дълго мечтания си дом, пише „България Днес”.

Анелия

Анелия чукна 37 на парти с приятелки

Певицата купи парцела през 2004 година, но строежът се забави заради некоректни майстори. Цената на ремонтите надминали предварителните й очаквания.

Но накрая луксозното й жилище най-после е готово и обзаведено с поръчкови мебели. На двора има голям басейн, а градинар се грижи за зелените й площи. Гледката към планината също е невероятна.

Поп фолк дивата е известна сред музикалния бранш, че притежава солидно количество недвижима собственост. Изпълнителката стопанисва четири апартамента, разположени на апетитни места в столицата.

Три от тях се намират в богаташкия квартал „Лозенец”, а четвъртият е разположен до МОЛ „Сердика”.Отделно се е сдобила с два магазина на много добри локации, които отдава срещу солиден наем.

Според изчисления на брокери фолк фурията притежава имоти в размер на над два милиона лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар