Жената каучук Вили Кожухарова: Нямам сили за юбилей!

Жената каучук Вили Кожухарова: Нямам сили за юбилей!
Гласувайте за статията

Жената каучук Вили Кожухарова се отказа от юбилеен спектакъл по повод рождения си ден. Една от най-гъвкавите и популярни дами в България навършва 71 години, но вече няма сили за изключителните акробатични номера, които я превърнаха в звезда.

„Много исках да направя голям спектакъл — юбилей, но истината е, че човек трябва да е много добре подготвен за подобно нещо, а аз нямам сили”, споделя Вили. Тя ще отбележи празника си в тесен семеен кръг, само с най-близките си роднини.

жената каучук

Жената каучук няма сили за юбилей

Само преди две години Кожухарова бе в много тежко здравословно състояние. Тя бе в инвалидна количка и не е допускала, че ще може отново да стане на крака.

С операция, смяна на ставите и много рехабилитации Вили постига чудеса. Тя все още успява да се побере в кутия с размери 49/49/44 см, но с усилия, пише „България днес“.

„Правя го, макар и със сменени стави. Но истината е, че съм по-добра в ролята на треньор. Не съм това, което бях”, казва Кожухарова.

В момента тя обучава единствения в България мъж каучук Тодор Кършев. По всяка вероятност той ще се яви на състезанието „България търси талант”.

Младежът ще демонстрира невероятни акробатични умения, както и номер, измислен специално за шоуто от треньорката му. Самата Вили обаче има особено мнение за риалити форматите и смята, че те изхабяват талантите.

Това се случило и с балерините на Слави.

„За съжаление амбициите на родители и шефове много вредят на тези млади момичета. Подложени са на голям стрес и натоварване.
Работила съм с една от балерините на Слави, впоследствие тя се омъжи за Гъмзата.

Баща й я доведе, искаше тя да стане новата Кабаева. Искаше да я води всеки ден, да тренира от сутрин до вечер. После разбрах, че натоварването продължава и в шоуто”, споделя самата Вили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар