Какво се случва? Братът на Елена Йончева никакъв го няма

Какво се случва? Братът на Елена Йончева никакъв го няма
Гласувайте за статията

Братът на Елена Йончева е изчезнал след евроизборите. Приятелите му вече се чудят какво се случва с него и дали не е станало нещо лошо…

От 24 май няма ни вест, ни кост от Иван Йончев. Вече 2 месеца собственикът на свинеферма в Монтанско не отчита никаква активност в социалните мрежи, където допреди това не спираше да бълва публикации, сред които и такива, свързани с политическите амбиции на сестра му и поддържащата я партия БСП.

Елена Йончева брат

Къде е братът на Елена Йончева?

Някои твърдят, че се е скрил по настояване на Елена, която също се покри след грандиозния провал на левицата на европейския вот, а преди това не спираше да снове от тв студио на тв студио, писа „Ретро“.

Не за първи път журналистката налагала цензура на брат си. Неотдавна тя му забранила и да публикува снимки с нейния син Тео.

Иван стана по-популярен след репортаж на „Господари на ефира“. Преди години служител в неговата свинеферма в село Мърчаево разкрива шокиращи подробности за дейността му, обвинявайки го, че гори труповете на животните, а с пепелта им храни здравите свине. Скандалът бързо бива потушен, а в предаването никой не свързва Иван с известната му сестра.

След битка с Агенцията по храните, по-късно Иван се хвали, че е спечелил делото и в дейността му няма нищо нередно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар