Бомба: Вижте какви ги върши щерката на президента по морето!

Бомба: Вижте какви ги върши щерката на президента по морето!
Гласувайте за статията

Дъщерята на Румен Радев вече разпуска здраво по морето. Летният сезон за Дарина започна и тя му се наслаждава с пълна степен, както повелява за младите хора.

Дъщерята на президента Румен Радев посрещна първото утро на юли месец на родното Черноморие. Тя се забавлява като за последно, и то в много приятна компания.

Румен Радев дъшеря

Щерката на Румен Радев се снима с Галин

Дарина откри летния сезон на къмпинг „Смокиня“ край Созопол с голяма приятелска тумба. Цялата компания на президентската щерка бе отседнала в бунгала на няколко метра от плажа, а Джулай морнинг дочакаха след шумно парти с много музика и танци на известен плажен бар.

Макар да не е пълнолетна, дъщерята на държавния глава редовно посещава нощни заведения не само по Черноморието, но и в столицата. Очевидно баща й и майка й Гинка й имат пълно доверие, щом не са й поставили вечерен час и не я ограничават от нито един младежки порив, писа „Ретро“.

Наскоро тийнейджърката дори се снима в прегръдките на фолкпевеца Галин, на когото, изглежда, е голяма почитателка. Тя бе на негово участие в столична чалготека, а кадрите, на които небрежно гушка фолкидола, сама сподели в интернет пространството.

А тазгодишният й отскок до къмпинг „Смокиня“ не е първото й море без родители. И през предните лета майка й и баща й показаха, че й имат пълно доверие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар