Какво не знаем за Хънтър Тайло – незабравимата Тейлър от „Дързост и красота“!

Какво не знаем за Хънтър Тайло – незабравимата Тейлър от „Дързост и красота“!
Гласувайте за статията

Хънтър Тайло – една от най-известните актриси от вечния сериал „Дързост и красота“, стана на 57 години.

Красивата 57-годишна актриса, която ту се завръща, ту изчезва от поредицата, през годините винаги е била еталон за стил и добър външен вид.

Хънтър Тайло

Хънтър Тайло вече е на 57, но продължава да е ослепителна

Тя стана известна благодарение на ролята си на д-р Тейлър в сериала, където се бореше постоянно за сърцето на един мъж – Ридж Форестър. В надпреварата десетилетия наред бе и конкурентката й Брук Лоугън (Катрин Кели Ланг).

Хънтър Тайло е родена на във Форт Уърт, като едва на 15 години става модел.

От брака си с продуцента Тим Морхарт Хънтър има син Кристофър. Другите ѝ три деца Майкъл, Изабела и Катя са от брака ѝ с актьора Майкъл Тайло. Стартира кариерата си през 1980 г.

Играе в различни телевизионни продукции, като „Дните от нашия живот“ „Всичките ми деца“ и др. Истинският успех обаче идва в началото на 90-те години, когато й предлагат ролята на д-р Тейлър в хитовия американски сериал „Дързост и красота“.

През 1996 г. Хънтър напуска „Дързост и красота“, за да се присъедини към друг сериал – „Мелроуз Плейс“. След неразбирателство с екипа на сериала, Тайло успява бързо да се завърне в познатата на милиони вече Тейлър.

Звездата няколко пъти прекъсва участието си в сериала, но периодично тя се завръща. В момента тя е част от снимките на последния сезон на „Дързост и красота“.

Зад гърба си Тайло има не само успешни телевизионни роли, но и няколко брака – цели три.

По-рано тази година звездата се разведе за трети път с Герсон Арчила, с когото бяха семейство от 2009 година.

В последните години около името на Тайло се шуми и с други неща – дали има пластични операции.

Самата звезда не е коментирала дали е използвала услугите на пластичен хирург. Не може да се отрече, че звездата се е променила много през годините – вижте как в галерията ни горе.

Източник: vesti.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар