Рязък завой в живота на Кристи-Жаклин: Щерката на Кичка Бодурова е нов човек след тежката раздяла!

Рязък завой в живота на Кристи-Жаклин: Щерката на Кичка Бодурова е нов човек след тежката раздяла!
Гласувайте за статията

Дъщерята на гласовитата Кичка Бодурова предприема сериозни промени в живота си. Те са предизвикани от огромното разочарование, което младата красавица изпита в любовта наскоро.

Дъщерята на Кичка Бодурова – Кристи-Жаклин Зарпас ще става учителка. Това е огромна стъпка в живота й, тъй като визията й по нищо не подсказваше, че ще работи нещо подобно.

Кичка Бодурова и Кристи-Жаклин

Щерката на Кичка Бодурова става даскалица

Мацката е позната у нас предимно с предизвикателните секси фотографии, показващи пищните й форми и много татуировки, но явно е решила да започне работа, свързана с преподавателската дейност.

Самата Кичка разкри, че детето й е завършило първия курс за даскали през април, а в най-скоро време ще започне да упражнява тази професия. Тласък към това начинание й дала раздялата с гаджето, с когото Кристи-Жаклин изкара 9 години. Наследницата на звездата се записала на курс по нещо, за да се отвлича от лошите мисли, а то взело, че много й харесало.

Своеобразна утеха за сексапилната наследница на звездата е, че майка й наскоро й купила нова къща, пише „Телеграф“.

Кристи-Жаклин е голямата радост в живота на певицата. Бодурова я чака над едно десетилетие и успява да се сдобие с нея чак на 39-годишна възраст.

Преди това естрадната изпълнителка е мислела, че не може да има деца. Ето защо дъщеря й е още по-скъпа за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар