„Антилопата“ разкри: Тита е самоуверена, а Христина е съвсем друг човек!

„Антилопата“ разкри: Тита е самоуверена, а Христина е съвсем друг човек!
Гласувайте за статията

Тита е една от най-известните певици в България към настоящия момент. Макар да няма дори 20 г., тя успя да си спечели толкова много почитатели, колкото много от колежките й нямат и на по-голяма възраст.

Тийн певицата Тита заяви, че е изключително срамежлива по природа. Изпълнителката се притеснявала да бъде провокативна, въпреки че на сцената поддържа съвсем друг образ.

Тита

Тита и Христина са различни, твърди певицата

„Тита е псевдоним, сценичен образ. Макар да е галеното име, с което ме наричат близките ми от малка. Коренно различен човек е от Хриси”, казва за себе си изпълнителката, пише „България днес”.

„Тита е много нахъсана, самоуверена. Докато аз в живота съм по-свенлива. И всъщност съм един нормален човек”, разказва за сложния си живот Тита.

Младата хубавица показа голяма доза скромност и по време на „Като две капки вода“, където финишира на четвърто място. Тя постоянно изтъкваше, че не иска да спечели щоуто и не го заслужава.

Припомняме, че за Христина Христова чухме за първи път в „Х Фактор“ преди 5 години. Тогава Станислава Армутлиева, Светозар Соколов – Заки, Мария Илиева и Любомир Киров решиха да я поставят в група, където участваше и друга настояща звезда в лицето на Гери-Никол.

След шоуто Криско пое кариерата на едрогърдата певица и я направи известна като Тита. Най-големият й хит до този момент е „Антилопа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар