Алекс Сърчаджиева още плаче за Ласкин: Шест месеца, Иване, не мога да повярвам…

Алекс Сърчаджиева още плаче за Ласкин: Шест месеца, Иване, не мога да повярвам…
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева още не е преодоляла смъртта на Иван Ласкин. Той беше и е любовта на нейния живот. Тя обаче е само на 35 г. и вече е вдовица…

Днес се навършват 6 месеца от смъртта на актьора Иван Ласкин. По този повод жената, която беше до него – Алекс Сърчаджиева, си позволи да вземе отношение публично към своята трагедия.

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева още не може да повярва, че Иван Ласкин вече не е до нея

„Шест месеца Иване!!!! Истината е , че не мога да повярвам !!! Сякаш е просто кошмар !!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си !!! Защото е тъпо и безсмислено !!! Единственото , което мога да постигна е да ме разнасят по тъпите жълти вестници ………

С теб не веднъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари !!! Колко хубаво звучи думата благодаря !!! Аз шест месеца мълча!!! Днес искам да Благодаря !!!

Благодаря на всички вас които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце , че не ме оставяте !!! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта , с която ме обгръщате !!! Благодаря ви , че ми помагате със София !!! Благодаря ви , че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви , че ви имам !!! Обичам ви безкрайно много !!!

Бих ви изброила , но ме е страх да не пропусна някой !!! Ама вие си се знаете де 🙂 Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си!!! А другото мили мой Иван е само между нас ❤️“ – написа Александра, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар