Още едно кралско бебе бе кръстено

Още едно кралско бебе бе кръстено
Гласувайте за статията

Още едно кралско бебе вече е кръстено. Наследникът на Меган и Уилям вече е кръстен, новината обиколи медиите и зарадва много фенове на кралската династия на острова.

Както и други пъти е имало повод да се отбележи двойката Меган и Хари обичат тишината и спокойствието, обичайно пазят за себе си тези моменти, които са им лични и специални.

И този път те отново потвърдиха слуховете като оставиха много недоизказани неща около светото кръщение на своята първа рожба – Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

На красивото събитие са присъствали както бе спомената и от изданието Ева малко хора, около 25 души, сред които най-близките на фамилията и избран фотограф. Ще добавим, че на кръщенето присъстваха принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз и Камила, както и майката на Меган – Дория Рагланд. Кралица Елизабет II не можа да присъства, заради поет ангажимент.

След празника, семейството отказа изявления или публични изяви, дори останаха в тайна кръстниците на Арчи. Но по кралски обичай те са може би неколцина – на децата на Кейт кръстници бяха 5 души за принцеса Шарлот и 6 за малкия принц Луи.

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор

Кръщенето се състоя на церемонията в Уиндзор, а след празника си на 6 юли, младото семейство сподели малко кадри от хубавия си ден в профил в социалните медии, с което зарадва много свои почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар