20 години брак за една светска двойка

20 години брак за една светска двойка
Гласувайте за статията

20 години брак за една светска двойка, Виктория и Дейвид Бекъм са сред най-харесваните и канени по мероприятия светски двойки на Острова. Освен това са сред близкия кръг на кралската фамилия и много знаменитости. Двамата отдавна надскочиха образа на футболна легенда и поп изпълнителка.

През годините двамата преодоляха много неща, кризи, слухове, различни моменти, днес имат 4 деца и са щастливи да кажат, че имат 2 десетилетия семеен живот.

И както се коментира из редица медии по света, цитирано и по сп. Ева, за специалния повод двамата отидоха на едно от най-романтичните и приказни места, пълни с История и много класа. Това е Версайския Дворец.

Макар и след 20 години съвместен живот, двамата винаги има с какво да се изненадат и затова не скриха емоциите си. Сред дузината публикувани снимки из Интернет профилите си, както Дейвид така и Виктория не се поколебаха да благодарят на хората, които направиха годишнината им истински празник. По повод личния си празник двойката имаше честта да обиколи красотите на Двореца в частна обиколка, вратите бяха отворени единствено за тях двамата.

Това е обич като по филмите и като в приказките, бихме казали без завист и ние, и ще добавим няколко снимки за финал от хубавия повод на спомената известна двойка.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар