Един спорт и две дами със синя кръв

Един спорт и две дами със синя кръв
Гласувайте за статията

Един спорт и две дами със синя кръв, спортът е тенис и става дума за Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. двете харесват тениса и често използват поводи да присъстват на различни турнири. Този път бе Уимбълдън.

Първа бе Кейт, която сподели време за спортното събитие, Кейт често е споделяла. че харесва този спорт. Тя бе в елегантна бяла рокля с черни акценти – копчета и колан. И както се коментира и от различни издания дни по-късно и Меган посети тенис събитието. Тя бе избрала спортна визия, дънки с леко спортно сако, макар че на този турнир се ходи предимно официално облечен. И този път Меган предпочете собствения си усет и комфорт пред традиционните виждания за определен повод.

Кейт стилна и семпла – бяло и черно, класически тип

Ще добавим, че сред най-близките приятелки на Меган е тенис легендата Серина Уилямс и тя е доста запозната от близо с тенис играта, коментираме и ние от Клюки.Бг също.

Меган с 2 свои приятелки

Макар миналата година двете дами да бяха заедно този път всяка бе на различен ден с различна компания, но и двете в прекрасно настроение.

Дали пък по между им няма разрив както се коментира, цитират и от изданието за новини – Ева също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Един спорт и две дами със синя кръв”

  1. Галя

    юли 08. 2019

    Синя кръв ,ама друг път ! Нито едната ни другата .И двете са си обикновени жени , Кейт повече се справя.Ама оная , тъмничката, хич не й се получава.

Добавете коментар