Миро: Радвам се, че се сдобрих с Галя! (Подробности)

Миро: Радвам се, че се сдобрих с Галя! (Подробности)
Гласувайте за статията

Галка от „Каризма“ изплува от блатото, в което тънеше толкова години. Бившата дуетна партньорка на Миро напомни за себе си.

Какво се случва с Галина Курдова, бившата сценична половинка на Миро от разпадналия се дует „Каризма”? Това се питат феновете на музикалния състав, който навремето пожъна огромен успех и създаде много хитове.

Миро и Галя

Миро и Галка се сдобриха

Оказа се, че чаровната и вечно отнесена Галка отдавна е прекратила певческата си кариера и вече има други амбиции – развива се в сферата на здравословното хранене и кетърингa.

Още преди години блондинката замина за Англия, където дълго време се подвизаваше като сервитьорка. Кариерата й на изпълнителка се провали с гръм и трясък, след като партньорът й Миро я заряза, затова се наложило да потърси късмета си в чужбина.

Там обаче срещнала сериозни спънки – трябвало да започне от най-ниското стъпало, сервирайки на недоволни клиенти в заведение за бързо хранене. Галка по цял ден разнасяла таблата с чипс и пържена риба в лондонска кръчма и с носталгия си спомняла дните, когато дует „Каризма” бил на върха на славата. Преди да напусне България, блондинката се закани, че ще се реализира успешно зад граница, но в началото възможностите й стигнали до това да бъде келнерка, пише „Уикенд“.

Че Галка е била сервитьорка, я издаде колегата й Миро, който сподели в свое интервю, че очаквал много повече от нея. Тогава той разказа, че съжалява за разпадането на „Каризма“ и професионалния провал на певицата.

„Много ми е мъчно за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина“, изпусна се той уж случайно.

Не е тайна, че след края на „Каризма“ изпълнителите развалиха отношенията си заради различния стандарт на живот, който имаха. Докато Миро се радваше на солидни доходи и продължаваше да създава хитове, неговата бивша партньорка едва свързваше двата края с 1-2 участия в месеца.

В музикалните среди се говори, че тя завлякла приятеля си с голяма сума пари, която взела назаем и после „забравила” да върне. По това време имала и сериозен проблем с употребата на забранени субстанции. Именно на това се дължала вечната й отнесеност и завеян в бъдното поглед.

Разочарован и обиден, Миро се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, за да се вижда със съпругата си Ели Златарев, която стопанисва местен ресторант, певецът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати той разбрал, че е започнала работа като келнерка, но упорито отказвал да й се обади.

Близки на Миро издават, че едва наскоро бившите сценични партньори затоплили отношенията си, благодарение на Ели Златарев. Тя убедила съпруга си, че не бива да таи негативни емоции в себе си. Подтикнат от жена си, той се свързал с Галка и двамата си устроили среща в Лондон, на която изпълнителят с изненада установил, че някогашната му приятелка все пак е претърпяла развитие през годините.

Певицата толкова се увлякла по здравословните рецепти и готвенето, че създала своя малка фирма за кетъринг. Tя печелела достатъчно, за да поддържа приличен стандарт на живот и се радвала на завиден супех сред конкуренцията. Имала и десетина служители. В личен план пък открила любовта в лицето на барабанист, с когото живеела под един покрив.

„Радвам се, че с Галя се сдобрихме. Човек не бива да позволява на сенките от миналото да го тровят. Умея да прощавам. Прошката е мост към Бога, към любовта и щастието, който ни позволява да се сбогуваме с вината, обвинението и срама”, разсъждава Миро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар