Рапърът Уош МС зарязан пред олтара от любимата си Мария! (още подробности)

Рапърът Уош МС зарязан пред олтара от любимата си Мария! (още подробности)
Гласувайте за статията

Уош МС зарязан пред олтара от любимата си Мария!

Големият актьор Иван Иванов преживявал голямо разочарование и не искал да вижда доскорошната си снаха Мария даже на снимка.

Уош МС

Мария разби сърцето на Уош МС

Красивата девойка, която бе сгодената за сина му Стефан (с артистичен псевдоним Уош МС), преди няколко месеца развалила годежа им. И буквално го напуснала на прага на олтара.

Двамата планираха сватба, а рапърът бе получил благословията на майка си и баща си, които също се вълнуваха за щастливото събитие.

Синът им обаче затвърди каръка си в любовта и отново се размина на косъм с мечтата си да бъде младоженец.

Уош МС признава, че Мария била инициатор на раздялата им. Макар да приела годежния пръстен, твърде скоро след това размислила и му признала, че не е готова да бъде булка.

„Разбирам я, по-малка е, но аз вече искам семейство и деца“, коментира нараненият син на актьора. Стефан и Мария бяха заедно няколко години. От самото начало той предчувствал краха на любовта им заради голямата им възрастова разлика.

Той е на 35, а ексгоденицата му – само на 22 години. Въпреки че произлизала от артфамилия и е внучка на актьора Борис Луканов, вече бившата снаха на Иван Иванов следвала педагогика в Софийския университет, а от време на време захлебвала и като модел.

След като преди година Уош грабна голямата награда във „Вип Брадър“, той не скри намеренията си, че иска да вложи парите от хонорара в сватба в Созопол, където са се венчали и родителите му, както и меден месец на някое екзотично кътче. До такива обаче така и не се стигна.

Стефан запазил добрите си чувства към последната си любима, както постъпи и с другата си голяма тръпка Радина Кърджилова, пише Ретро.

Той и настоящата половинка на Деян Донков преминаха през 10-годишна бурна връзка, но именно Радина го запознала с поредната разбила сърцето му жена – Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар