Уош МС зарязан пред олтара от любимата си Мария!Големият актьор Иван Иванов

преживявал голямо разочарование и не искал да вижда доскорошната си снаха Мария даже на снимка. [caption id="attachment_428595" align="alignright" width="300"]Уош МС Мария разби сърцето на Уош МС[/caption] Красивата девойка, която бе сгодената за сина му Стефан (с артистичен псевдоним Уош МС), преди няколко месеца развалила годежа им. И буквално го напуснала на прага на олтара.

Двамата планираха сватба, а рапърът бе получил благословията на майка си и баща си, които също се вълнуваха за щастливото събитие.

Синът им обаче затвърди каръка си в любовта и отново се размина на косъм с мечтата си да бъде младоженец. Уош МС признава, че Мария била инициатор на раздялата им. Макар да приела годежния пръстен, твърде скоро след това размислила и му признала, че не е готова да бъде булка. „Разбирам я, по-малка е, но аз вече искам семейство и деца“, коментира нараненият син на актьора. Стефан и Мария бяха заедно няколко години. От самото начало той предчувствал краха на любовта им заради голямата им възрастова разлика. Той е на 35, а ексгоденицата му – само на 22 години. Въпреки че произлизала от артфамилия и е внучка на актьора Борис Луканов, вече бившата снаха на Иван Иванов следвала педагогика в Софийския университет, а от време на време захлебвала и като модел. След като преди година Уош грабна голямата награда във „Вип Брадър“, той не скри намеренията си, че иска да вложи парите от хонорара в сватба в Созопол, където са се венчали и родителите му, както и меден месец на някое екзотично кътче. До такива обаче така и не се стигна. Стефан запазил добрите си чувства към последната си любима, както постъпи и с другата си голяма тръпка Радина Кърджилова, пише Ретро. Той и настоящата половинка на Деян Донков преминаха през 10-годишна бурна връзка, но именно Радина го запознала с поредната разбила сърцето му жена – Мария.