Сергей Станишев не спира да радва жените си!Сергей Станишев намира все повече

време за пътувания. И напоследък изненадва съпругата и семейството си с редовни почивки. Последната дестинация, с която бившият премиер поглези жена си Моника и доведената си дъщеря, която носи името на майка си, е Меката на модата – Милано. [caption id="attachment_428599" align="alignright" width="300"]Станишев Сергей Станишев галантен мъж и баща[/caption]

В италианския град двете дами се отдали не само на обиколка по скъпарските бутици, но и на исторически туризъм. Като дори успели да се качат на покрива на една от най-прочутите катедрали в света, която се намира в Милано – Дуомо.

Това едва ли ще е единствената дестинация, която лидерът на ПЕС и семейството му ще посетят за лятото. Традиционно от години те почиват в съседна Гърция. Но не в най-комерсиалните курорти, където има стълпотворение от българи, а посещават по-диви места. Неотдавна бившият министър-председател бе засечен с жена си и децата на борда на частна яхта в Средиземно море. Едно от любимите му летни удоволствия. През зимата Станишев сменя плаването и гмуркането със ски туризъм, като тази година той заведе Моника и децата на почивка в Боровец. Където семейство нощуваше в един от най-луксозните хотели на Балканите – „Ястребец“, срещу почти 700 лева на нощ. Екслидерът на БСП не щади средства както за своите наследници – Георги и Дария, така и за доведените си деца – Моника и Венцислав, които са от първия брак на жена му. Станишев демонстрира публично, че не дели наследниците си. Като преди няколко седмици бе избрал именно доведената му дъщеря да бъде негова дама по случай голямото завръщане на Стефан Данаилов на сцената на Народния театър с пиесата „Актрисата“. В която си партнира с Аня Пенчева. На бляскавата премиера Сергей се появи под ръка с щерката на жена си, а не със самата нея. Бившият премиер запозна младата девойка с елита на БСП, а по всичко личеше, че тя се чувства комфортно и в свои води.

Доведената дъщеря на политика е студентка по маркетинг в един от най-престижните университети в света – този в Ню Йорк, пише Ретро.

Тъй като била сред най-изявените в курса, пътувала и в кампусите на вуза по света. Като последно пребивавала и учила за няколко месеца в азиатския мегаполис Шанхай, Китай. Брат й също бил студент, но бил по-свит и срамежлив. И не се включвал даже и в семейните снимки по празници.