Зорница Линдарева смая с талия на оса: Върти обръч с тежести! (виж тук)

0

Зорница Линдарева извая кръшна талия с обръч!

Бившата любовница на Стефан Манов – Тачо, Зорница Линдарева, извая талия, на която могат да завидят не само връстничките й, но и далеч по-младите дами.

Зорница Линдарева
Зорница Линдарева извая талия на оса с обръч

36-годишната красавица направи тялото си още по-перфектно с помощта на специален гимнастически уред.

„Преди половин година се запалих по въртене на обръч с тежести около кръста. Ежедневно тренирах и резултатът вече е видим – в чудесна форма съм”, сподели пред репортер на вестник „Уикенд” бившата манекенка и звезда на „Вип Брадър”.

След което допълни, че през лятото често отскача до съседна Гърция, където родителите й купили къща и прехвърлили част от семейния бизнес. По всичко личи, че Линдарева продължава да си живее живота волно и свободно като изобщо не се сеща за мъже.

Както знаем, тя отдавна е необвързана и твърди, че е щастлива от този факт. Зорница цени свободата си и пет пари не дава за приказките на околните. Припомняме, че последно я бяха свързвали във връзка със Станимир Гъмов, но моделката просто се изсмя на тези твърдения.

По думите й, с актьора са само приятели, но не и гаджета. Били твърде различни, за да се загледат един по друг. Общуването обаче им се отдавало с лекота.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.