Владо Карамазов изригна бесен: Виж какво изкара актьора извън кожата му!

Владо Карамазов изригна бесен: Виж какво изкара актьора извън кожата му!
Гласувайте за статията

Владо Карамазов изригна гневен срещу новия закон!

Бунт срещу слагането на намордници и озаптяването на животни обявиха родни артисти и певци. Начело с Владо Карамазов. Гилдията се обяви срещу новия закон за ветеринарномедицинската дейност.

Владо Карамазов

Владо Карамазов е бесен

Звездните собственици на кучета са твърдо против новия закон за ветеринарномедицинската дейност и категорично го обявиха за безумие.

„Поредните глупости – да слагаме на кучетата си намордници. И всичко от един-единичен случай с кучетата, разкъсали човек. Как трябва да се обясни, че кучетата не са виновни? Виновен е отново човекът“, гневи се актьорът Владо Карамазов, пише вестник „България Днес“.

Той сподели своя снимка заедно с двата си домашни любимеца. Карамазов продължи да излива бурно мнението си.

„Постоянно слушаме за убийства между хора. Тогава защо не се приеме закон и всички ние да се разхождаме по улиците с белезници?. Аз имам две кучета. Големият е 50 кг, но той е най-милата и добра душа. Малкият е калпазанин, тежи 8 кг и обожава хората и животните“, споделя артистът.

Върл противник на промените е и актрисата Катерина Евро, която от години е позната с любовта си към животните, а в дома си отглежда две кучета от породата джак ръсел.

Тя сподели забавни кадри на двете си животни, като в типичен хумористичен тон обяви, че отива да пазарува юзди, които да им сложи. По-рано сподели, че управляващите не са наред с главата.

Плеймейтката Гентиана Халити също скочи срещу управляващите. „Парламентът прие на първо четене поредния глупав закон за борба с агресивните кучета. Засегнати са най-милите и предани същества на тази земя – кучетата. Аз съм твърдо против това безумие!“, беснее Халити.

Моделката Моника Валериева и певицата Андреа също заклеймиха идеята на Валери Симеонов, като Валериева дори го посъветва да се лекува.

Освен тях още редица артисти се включиха в движението в защита на любимците в социалните мрежи, което тематично се казва „#БезНамордник“.

Според приетите на първо четене текстове всяко куче над 5 килограма трябва да е с намордник и с повод, в противен случай стопанинът му ще отнесе глоба от 1000 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар