Биляна Дол с тежки думи след изневярата на Валери Божинов!Докато беше във връзка с Биляна Дол

всички, които преди намираха Валери Божинов за непоправим женкар и слаб мъж, започнаха да го харесват покрай нея. И като че ли и двамата успяха да ни заблудят, че той окончателно се е кротнал. [caption id="attachment_428619" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов изгуби окончателно Биляна Дол[/caption] Уви, оказа се, че вълкът не си е сменил нрава. А тази подробност разкри бившата му половинка в среднощен емоционален статус в Инстаграм.

„С Валери вече не сме заедно. За съжаление настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина считаха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата половинка.

Помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха. Бях с него и в Китай, и във Враца. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони се оказаха по-силни. Не, че съм престанала да го обичам, просто неговите болни инстинкти и желанието да ги задоволи, ме нараниха като жена. Желая му всичкото щастие в живота. Но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя безусловно като Биляна Дол. Край!“, написа 44-годишната сръбкиня. Оказва се, че Валери Божинов грам не се е променил и отново допуска мераците му към чужди жени да провалят поредната му сериозна връзка. Очевидно никой няма да успее да го накара да уважава нежния пол. Малко след като Биляна пусна статуса си, Божинов й драсна редовете, че й благодари за всичко и добави емотиконка в сърцевидна форма. По-интересното е, че и майката на първото му дете – фолк певицата Алисия, показа съпричастност към Дол, вероятно защото е преживяла същото… „Уважение“, написа фолк фурията. Веднага след като пусна словоизлиянието си, Биляна Дол се похвали, че е получила множество съобщения и подкрепа от свои приятели и познати. Които са се трогнали от нейната всеотдайност и й пожелават най-хубавото за нея тепърва да предстои. „Безсрамник“, „На боклука сока си“, „Не става на човек от него“ са само част от коментарите срещу Валери, които валят под публикацията на сръбкинята. Дол е толкова наранена от неблагодарните му постъпки, че преди няколко дни реши да изтрие всички фотоси с футболиста, сякаш никога не е бил част от живота й. За да не остане по-назад, егото му го накара и той да стори същото. Източник: hotarena.net