Бомба: Божидар Лукарски се жени трети път – за полуарабка! (СНИМКИ)

0

Божидар Лукарски вдига трета сватба, този път с арабка!

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се жени за трети път. Това научи сензационно вестник „Уикенд” от негови близки приятели.

Божидар Лукарски
Божидар Лукарски се жени за трети път

Избраницата на ексминистъра на икономиката от второто правителство на Бойко Борисов е екзотична красавица, с половин доза арабска кръв. И носи интересното име Лида Азади.

Дамата е стара тръпка на Лукарски, от години тя живее в щата Калифорния в Америка, където върти успешен собствен бизнес. Нейното финансово състояние значително надвишава това на седесаря.

Венчавката ще бъде най-вероятно в София, но младоженците ревниво пазят мястото на тържеството в тайна от обществото. И само най-близките знаят къде точно адвокатът ще каже „да” за пореден път.

Лукарски прави важната крачка година след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като ВИП-политикът загуби министерския пост. А след това подаде оставка и от лидерското място на „Раковски” 134.

Ексминистърът понесе удара в личния си живот тежко. И месеци наред се утешаваше от проваления си брак с обиколки по концерти на любимите си групи и с приятели запалянковци по футболни мачове.

В последните месеци обаче синият шеф тайно отпътува за Америка и дълго не се връщаше в България, а съпартийците му шушукаха, че нова любовна тръпка го е задържала там толкова дълго.

Клюката се оказа почти вярна – отвъд Океана Лукарски откри щастието със старата си любов и без да се двоуми, я дарил с пръстен.

Дамата на сърцето на Божидар е завършила икономика у нас и мениджмънт в Америка и изкарва доста добри пари. Тя била идеалната половинка на експредседателя на СДС – търпелива и спокойна, но и силна и независима жена.

Приятели на Лукарски този път са сигурни, че адвокатът няма да попадне в ръцете на златотърсачка. Защото самата Лида има много добра кариера и печели достатъчно.

Полуарабката е близо и до годините на Лукарски – около 40-те, за разлика от съпруга №2, която бе с повече от 20 години по-млада от бившия син шеф.

Най-вероятно младоженците ще живеят в Америка, където трайно се е установила Лида. Тя била категорична, че не иска да се връща в България.

Този път шумни тържества няма да има, а синият експредседател е поканил само много тесен кръг от роднини, приятели и съпартийци.

Купонът по нищо нямало да прилича на предишния през май 2016, когато Лукарски вдигна шумна сватба с Ива Йорданова край морето, за която пръсна чутовна сума.

Лукарски обаче бе готов на всичко за шармантната танцьорка на пилон от „Шоуто на Слави”, която бе и зам.-председател на Държавна агенция за българите в чужбина.

Хубавицата наляво и надясно се хвалеше и с дипломи от Бъркли и Харвард. На сватбата на ексминистъра се изсипаха министри и ВИП-политици, включително и премиера Бойко Борисов.

За да облече Ива в скъпарска бяла рокля, Лукарски се разведе с първата си съпруга, от която има две големи дъщери.

Приказката с Ива обаче свърши за по-малко от 2 години. Двамата се разведоха и все пак запазиха добри отношения. Сега някогашният син председател отново е в плен на любовта и е готов да бъде щастлив семеен мъж.

„Сигурен съм, че с тази жена ще намеря най-после това, което търсех. Разбираме се прекрасно”, споделил бъдещият младоженец с приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.