Ново 20: Дебора отказа брак на бащата на сина си! (още подробности)

0

Дебора не иска да се омъжва за бащата на детето си!

Фолкаджийката Дебора не иска да се види булка, въпреки че преди месеци роди бебе на приятеля си, които живее в Германия.

Дебора
Дебора не иска да се омъжва

„За мен подписът не е от значение. Ако отношенията си вървят, те ще си вървят и без брак и сватба. Пък, не дай си боже, да се разделим, кой иска разправии с адвокати”, обяснява тя пред вестник „България днес”.

Бившата брадърка е категорична, че раждането на Самуил я е променило много, като е станала по-отговорна и организирана. Не харесва обаче Германия, където приятелят й върти бизнес и затова предпочита да си гледа детето у нас с помощта на майка си.

„Свикнала съм тук, където са семейството и приятелите ми. Там ми е чуждо, терсене ми е, не говоря езика. За месец бих отишла, но не и за постоянно. Засега нещата си остават така. Той вече по-често си идва в България и остава за по-дълго. Откакто съм родила, е до мен“.

През бременността качила 30 килограма, защото хапвала пържено и мазно без ограничения. Днес е свалила 25, но последните пет се оказали проблем. Не мисли за второ дете веднага и планира да се върне на сцената през есента:

„Решила съм тази година, вероятно септември, да се върна на сцената, но засега напълно съм се отдала на детето. Още ми е мило и не мога да се откъсна от него.

В главата са ми само бебешки теми, въобще не съм мислила за музика, дори не съм слушала музика. Но е факт, че сцената и феновете ми липсват, както и да правя песни”, признава Дебора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.