Неочаквано: Любимият на Мегз я изхвърли от…! (виж тук)

Неочаквано: Любимият на Мегз я изхвърли от…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз е аут от новия бизнес на Румен Рончев!

Транспортният бос Румен Рончев изолира любимата си – топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз от най-новото си бизнес начинание. Новината изуми всички при все, че двамата постоянно показват колко са „заедно“ и колко се обичат.

Мегз

Мегз няма място в новия бизнес на Рончев

Фирма на бизнесмена е спечелила проект пречиствателна станция на отпадни води в северозападна България. Проектът е финансиран от турски холдинг и обхваща мрежа от 5 страни на Балканите.

Както става ясно Рончев ще е отговорен за проекта в България…. По-интересното е, че бизнесменът, който наскоро подари половината от транспортния си бизнес, оценяван за над 8 милиона лева от експерти, на любимата си Каканашева, сега е решил да я държи настрана от новото си начинание. И да не я прави съдружник.

Не е ясно каква е причината за решението на бизнесмена, нито какво е мнението на Мегз за него. Дали това е просто бизнес ход или разрив в отношенията на двамата влюбени, тепърва предстои да разберем.

Може би причината е, че влюбените гълъбчета не искат да застрашават чувствата и връзката си с бизнес отношения и пари. Знаем, че има ли забъркани финикийски знаци, рано или късно всичко се променя, при това не към добро. Ще чакаме отговора и на Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар