Василена Гръбчева шокира: С новия й мъж са в луди скандали! (виж изповедта й)

Василена Гръбчева шокира: С новия й мъж са в луди скандали! (виж изповедта й)
Гласувайте за статията

Василена Гръбчева в луди скандали с новия си мъж!

„Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от първата ни среща не сме се разделяли!“. Така започва любовното обяснение на Василена Гръбчева. Което е посветено на новия й мъж в живота.

Василена Гръбчева

Василена Гръбчева се кара с новия си, но лудо го обича

Бившата на Антон Хекимян хич не си поплюва и щедро ръси суперлативи за новия и сърдечните си трепети. Но хубавите неща, както са казали хората, невинаги вървят по мед и масло. Ето какво споделя Гръбчева:

„Той е човекът, с когото съм се карала най-много!“. Но бързо добавя: „За него съм готова на всичко!“. „Семейните“ разпри не са мираж. И както често се случва, голямата любов върви с тежки емоции и големи скандали“, пише вестник „България Днес“.

Официалното обръщение на Василена към нейния приятел е „мишка“ и „съкровище“.

Напомняме, че Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-известните тв двойки, но преди две лета си казаха „Баста!“ и решиха да продължат всеки сам по пътя си.

„Не обичам да говоря за личния си живот, но, да, името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто.

Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало“, каза тогава Василена Гръбчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар