Владо Карамазов се срамува от фамилията си!(Виж какво се изповяда)

Владо Карамазов се срамува от фамилията си!(Виж какво се изповяда)
Гласувайте за статията

Владо Карамазов се срамува от фамилията си

Владо Карамазов изненада отново феновете си. Звездата от филмовата крими сага „Дяволското гърло” публикува наскоро младежките си снимки и шашна последователите си. Актьорът е коренно различен на тях.

Владо Карамазов

Владо Карамазов не е ок с фамилията си

На старите фотоси той е с дълга руса коса и няма нищо общо със сегашния си образ. 40-годишният Владо Карамазов е неузнаваем и предизвика доста трусове със своята изповед.

„На нищо не приличам, а тогава се имах за много модерен и много в час. Сега виждам, че съм бил в голяма заблуда”, признава си през смях Карамазов.

Истинското име на синеокия красавец е Владимир Александров. Тъй като фамилията му се струвала твърде обикновена, още преди да пробие в киното и театъра, той решил да използва някой по-запомнящ се псевдоним, пише вестник „Уикенд“.

„Споделих, че ми е много скучна фамилията, че Владимир Александров е егати баналната работа.

Точно тогава четях „Братя Карамазови” и че много ми харесва. И Лилия Абаджиева се е впечатлила явно от изказванията и ми предложи спонтанно да стана Карамазов.

Казах й: „Ти луда ли си?” И така ситуацията отмина. Преди един спектакъл видях плакат, на който тя ме беше написала като Владимир Карамазов. Така си и остана до ден-днешен.

Но честно казано, не ми харесва. Смятам, че е глупаво. Нещо прекалено е. И всъщност, ако тръгна да си сменям с някакъв псевдоним фамилията, нямаше да бъде Карамазов. Щеше да е може би нещо по-семпло, не толкова претенциозно.

Та това е страшна тъпотия! Като се замисля сега, чак срам ме хваща… Но не можеш да се кръстиш на един герой. Не е нормално. Все едно да чета „Алиса в страната на чудесата” и да се кръстя Владимир Алиса. Някаква такава глупост… Детско, наивно и твърде безотговорно ми се струва”, признава днес актьорът.

Участията му на родната сцена започнали в трети курс, докато бил студент в НАТФИЗ. По това време, за да се прехранва, Владо заработвал като модел в агенцията на Дим Дуков „X-Ground”.

Може би тогава тръгат слуховете за сексуалната му ориентация. Някои твърдят, че Дуков бил доста хлътнал по красивия Владо Карамазов и купонясвал с него до зори в столичните гей вертепи.

Разбира се, той яростно отрича да е прекрачвал границата на професионалните взаимоотошения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар